loading...
دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتر بازدید : 36 یکشنبه 18 خرداد 1399 نظرات (0)

در اوایل سال 1990 اولین موتور‌های جستجو کار خود را آغاز کردند؛ بعضی از محبوب‌ترین آن‌ها Infoseek،Alta Vista و Yahoo بودند.در آن زمان مردم موتورهای جستجو را به دید یک لیست فهرست شده نگاه می‌کردند که همانند صفحه زرد، سئو اولیه بر اساس حروف الفبا انجام می‌شد. در این لیست صفحاتی همچون AAA در بالای این لیست وجود داشتند.

با رشد مداوم اینترنت موتورهای جستجوی جدید‌تری ظاهر می‌شدند که از الگوریتم‌های رتبه‌بندی پیچیده‌تری استفاده می‌کردند. این الگوریتم‌ها با معیار تراکم کلمه کلیدی ( تعداد دفعاتی که یک کلمه کلیدی یا یک عبارت در یک صفحه استفاده شده تقسیم بر تعداد کل کلمات صفحه) و برچسب‌های شبیه key-words برای فهم محتویات وب سایت‌ها استفاده می‌کردند. به دنبال این رشد سئوبرای بیشتر دیده شدن سایت‌ها فعالیت خود را شروع کرد. با توسعه رتبه‌بندی صفحات توسط موتور‌های جستجو، مهندسین سئو به دنبال پیدا کردن راه‌هایی جهت تاثیرپذیری در رتبه بندی این موتورها چه با استفاده از روش‌هایاخلاقی و چه غیر اخلاقی روی آوردند.

یک مقاله که توسط نیویورک تایمز در نوامبر سال 1996 چاپ شد راجع به توسعه‌دهندگان وب صحبت کرد که برای قرار گرفتن در بالای صفحه نتایج جستجو از روش‌های غیر اخلاقی سئو استفاده می‌کردند. این مقاله توضیح می‌دهد که چگونه توسعه‌دهندگان وب به راحتی یک سایت را به همراه کلمات کلیدی ویژه که معمولا در پشت گرافیک سایت پنهان شده است، بارگذاری می‌کنند که در نتیجه موتورهای جستجو این کلمات کلیدی را شمارش کرده و رتبه بندی سایت را افزایش می‌دهند.

همان طور که گفته شد بدست آوردن رتبه‌بندی بالا برای کلمات کلیدی خاص در اوایل کار خیلی راحتی نسبت به امروز بوده است. با بکار گیری روش‌های غیر اخلاقی در آن زمان قرار گرفتن در بالای لیست نتایج جستجو تضمین شده بود. امروزه الگوریتم‌های موتورهای جستجو پیچیده‌تر شده‌اند و خیلی سخت است که مهندسین بهینه‌سازی بتوانند موتورهای جستجو را دستکاری کنند، البته این بازی موش و گربه بین مهندسین سئو و موتورهای جستجو امروزه نیز وجود دارد و ادامه پیدا خواهد کرد، پس با خرید کتاب سئو دانش خود را افزایش دهید.

اهداف سئو چیست ؟
هدف سئو کمک به وب سایت‌ها در بدست آوردن محل بالا در نتایج جستجوی طبیعی و افزایش ارتباط بین صفحات و کلمات کلیدی وارد شده توسط کاربران است. نمایش دادن بیشترین صفحات مرتبط با پرس‌و‌جوی جستجوی وارد شده دارای مزایای زیادی هم برای کاربر و هم برای موتور جستجو است که در آن کاربر بیشترین نتایج مرتبط جستجو شده را پیدا می‌کند و موتور جستجو قابل اعتماد می‌شود چرا که الگوریتم آن بیشترین صفحات مرتبط را نشان می‌دهد.

بعد از اینکه سئوبرای بهبود رتبه‌بندی سایت‌ها در نتایج جستجوی طبیعی کار خود را شروع کرد، این فرآیند نیازمند دانش و زمان برای پیاده‌سازی روش‌های خود شد. زمان، بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری اولیه برای بهینه شدن سایت و یا یک صفحه است. با سفارش کتاب سئو دانش خود را افزایش دهید.

بسته به اینکه چگونه کلمات کلیدی رقابتی در بهینه سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند، سئو هفته‌ها یا ماه‌ها طول می‌کشد تا به نتیجه برسد. اگر چه ممکن است نتایج بهینه‌سازی جستجو به سرعت دیده نشود ولی در دراز مدت مزایای سئو باعث افزایش رتبه‌بندی سایت و افزایش بازدیدکنندگان است. برای وب سایت‌ها خیلی مهم است که در صفحه اول نتایج جستجو گوگل به خصوص جزو سه تا نتیجه طبیعی اول که 58.4 درصد کلیک‌ها را شامل می‌شود، قرار گیرند.

این جای تعجب نیست که وب سایت‌ها با محصولات و خدماتی که بفروش می‌رسانند بر سر رسیدن به رتبه یک نتایج جستجو رقابت کنند. به عنوان مثال کلمه کلیدی رقابتی "بیمه خودکار" 1.5 میلیون جستجوی گوگل را در ماه به خود اختصاص می‌دهد، این بدین معنی است که 3 جایگاه اول 58.4 درصد بازدیدکنندگان و خود جایگاه اول 36.4 درصد بازدیدکنندگان را به خود اختصاص می‌دهد. این مسئله برای خیلی از سایت‌ها سودمند است که در بالای نتایج جستجو قرار گیرند به خصوص آنهایی که با افزایش ترافیک سایت به تعداد مشتریانشان اضافه می‌شود.
یک مطالعه دیگر نشان می‌دهد جستجو کنندگان خیلی دوست دارند روی پیوندهای طبیعی نتایج جستجو کلیک کنند؛ این مطالعه مشخص می‌کند 72.3 درصد کاربران گوگل روی پیوندهای طبیعی نتایج جستجو کلیک می‌کنند و تنها 27.3 درصد کاربران روی پیوندهای لیستهای پرداخت شده کلیک می‌کنند. این یکی دیگر از دلایلی است که شرکت‌ها تاثیر سئو را دانسته و حاضر هستند برای آن زمان و هزینه صرف کنند.

بطور کلی اهداف سئو را می توان بصورت زیر خلاصه نمود:

در بازدید وب سایت تاثیر بسزایی دارد.
باعث ایجاد برند می شود.
باعث افزایش ترافیک سایت خواهد شد.
باعث شده وب سایت در صفحه نتایج موتور جستجو از رتبه بهتری برخوردار شد.
باعث افزایش فروش محصولات خواهد شد.
بهترین ابزار برای تبلیغات است.

منبع: سئوکار

دیجیتال مارکتر بازدید : 34 یکشنبه 18 خرداد 1399 نظرات (0)

فرآیند آموزش سئو کمی پیچیده و زمانبر است. معمولا شما زمانیکه به دنبال نکته یا موضوع خاصی هستید با یک مقاله و یا یک بهترین کتاب سئو آموزشی در حوزه سئو مواجه میشوید که اطلاعات دقیق ولی محدودی را در همان زمینه به شما عرضه میکند. با مطالعه این مقاله ممکن است به مبحث سئو علاقه مند شده و به دنبال مقالات و آموزش های بیشتری باشید.

مطالعه مقالات آموزشی ارزشمند و مفید است ولی یک ایراد اساسی دارد. بعد از مدتی ذهن شما را دچار تناقض و پراکندگی خواهد کرد. برای جلوگیری از این اتفاق پیشنهاد میکنیم پس از آنکه آشنایی اولیه با مفاهیم سئو کسب کردید به سراغ منابع جامع یا کتاب های آموزش سئو باشید. بهترین مسیر برای یادگیری سئو به شرح زیر است:

1- مطالعه یک کتاب پایه

کتاب های اینترنتی بسیاری هستند که مفاهیم اولیه و عمومی سئو را به شما آموزش میدهند. این کتاب ها به شما کمک میکنند که خیلی سریع با اصطلاحات رایج این حوزه آشنا شوید و مسیر صحیح برای شروع سئو را بیاموزید.

2- مطالعه مقالات یا مشاهده ویدئو تخصصی

پس از مطالعه کتاب شما آشنایی اولیه با مفاهیم را کسب میکنید ولی برای استفاده از آنها بهتر است که برای هرکدام وقت بیشتری گذاشته و مقالات تخصصی یاویدئوهای آموزشی مرتبط با آن موضوع را بررسی کنید.

3- شرکت در دوره های آموزشی سئو

زمانیکه دانش و تجربه نسبی در زمینه سئو را کسب کردید دیگر صرف زمان برای یادگیری شخصی و مطالعه مقاله منطقی نیست. شما میتوانید با شرکت در دوره های تخصصی آموزش سئو در زمانی کوتاه دانش خود را تکمیل کرده و تکنیک های کاربردی زیادی را بیاموزید.

منبع: وب سیما

دیجیتال مارکتر بازدید : 35 یکشنبه 18 خرداد 1399 نظرات (0)

۱) میشل فوکو تعبیری به‌نام «دانش‌های به‌انقیاددرآمده (Subjugated Knowledge)» دارد که منظور از آن دانش‌ها و رویه‌هایی است که در چارچوب انضباط‌ها و ضوابط علمی و تکنولوژیک تعریف‌شده ازسوی نظام حکمرانی جاری در جهان به‌راحتی فرصت بروز و ظهور پیدا نمی‌کنند (برای تقریب به ذهن؛ مانند طب سنتی هستند که در ذیل انضباط‌های پزشکی مدرن امکان سربرآوردن ندارند). مرور تجربه کشورها و جهان نشان می‌دهد که بحران‌ها یکی از مسیرهای بروز و ظهور این دسته از دانش‌ها و قابلیت‌ها هستند. همه کشورهایی که اینک صاحب دولت‌های توسعه‌گرا هستند مانند ژاپن، کره جنوبی، مالزی و فنلاند دوره‌های بحرانی تهدید و تحدید خارجی را تجربه  و سپس مسیر جدیدی آغاز کرده‌اند؛ برای مثال، ژاپن علاوه‌بر بحران‌های پیشین، پس از جنگ جهانی دوم و فشارهای تداوم‌یافته غرب دوباره سر برآورد و فنلاند تجربه تعارض با روسیه را در تاریخ خود دارد. در سال‌های اخیر، بحران ۲۰۰۸-۲۰۱۱ در اقتصاد (و دیجیتال مارکتیگ) جهانی سبب‌ساز جهش (Take Off) قطب‌های جدید در اقتصاد جهان مانند برزیل، هند، روسیه،  چین و ژاپن شد. پیش از آن آمریکا و برخی کشورهای اتحادیه اروپا قطب‌های اصلی اقتصاد جهانی شناخته می‌شدند. این‌ نشان می‌دهد که تهدید‌ها و تحدید‌های فعلی می‌تواند منجر به باز‌شدن افق‌های جدید توسعه برای ایران شود. نکته مهم‌تر اما آن است که اغلب این کشورهای سربرآورده پس از بحران، مسیرهایی مبتکرانه، منحصربه‌فرد و متفاوت از قواعد و انضباط‌های غالب در جهان را انتخاب کرده‌اند. کره جنوبی در دوره جدید و به‌ویژه بعد از سال ۲۰۰۰ با اتخاذ سیاست صنعتی انتخابی، برخی صنایع خود را مورد حمایت ویژه قرار داد که از نظر استانداردهای جهانی‌شده برتون‌‌وودزی دخالت دولت در اقتصاد محسوب شده و مردود شناخته می‌شد. سیاست توسعه‌بخش مسکن به‌عنوان کانون توسعه کشور (و نه‌فقط اسکان شهروندان) در سنگاپور در دهه ۱۹۶۰ هیچ مشابهی در سایر نقاط جهان نداشت. سیاست‌های اتخاذ‌شده ازسوی کشور برزیل، در ابتدا و در حین اجرا مورد انتقاد بسیاری از صاحب‌نظران بین‌المللی بود.

۲) جهان به‌دلیل تحولات علمی و تکنولوژیک و توسعه کسب و کار در مرز گذار به دوره‌ای جدید است. قواعد بازی در حال تغییر اساسی است. موج چهارم جهانی‌شدن مبتنی‌بر دانش و اقتصاد دیجیتال در حال ایجاد تغییرات بزرگ و تعریف قواعد جدید بازی است. این‌بار اما برخلاف گذشته، علم و بازیگران آن در جهان منتشر و متکثر شده‌اند. از یک‌سو فرصت خروج از سیطره انضباط‌های جاری و کلاسیک در جهان را فراهم می‌آورد و از سوی دیگر غفلت از آن می‌تواند سبب جاماندگی جدی شود. بسیاری از کشورها این گذار را فهم کرده و متناسب با آن رویکردها و سیاست‌های خود را بازتنظیم می‌کنند. دلیل خروج آمریکا (فارغ از جریان ترامپ) و برخی کشورها از بسیاری از آژانس‌های تخصصی سازمان ملل نیز همین گذار به دوره جدید است. این آژانس‌ها به‌عنوان بخشی از انضباطِ غالبِ ایجاد‌شده ازسوی گفتمان توسعه بین‌المللی در دوره پس از جنگ جهانی دوم، اثربخشی لازم برای گفتمان جدید علم و تکنولوژی و حکمرانی جهانی را ندارند. این کشورها عضویت خود را در آژانس‌هایی حفظ می‌کنند که سیاسی- امنیتی‌اند.

سربرآوردن دانش‌های جدید به‌صورت ابتدا به ‌ساکن اتفاق نمی‌افتد. در بلندمدت، مدیریت بهینه کشور و حضور قدرتمند در عرصه جهانی و مدل کسب و کار، به‌شرط همراه‌شدن با جریان تکنولوژی، علم غالب و سپس جریان‌سازی جدید، امکان‌پذیر است. کشورهای سربرآورده از بحران اقتصادی ۲۰۰۸-۲۰۱۱ حضور در عرصه تکنولوژی، تولید کالا و خدمات جهانی را از دهه ۱۹۹۰ آغاز کرده بودند و در فرصت پیش‌آمده امکان جهش یافتند. شاید یک مثال خوب از این رویکرد، بخش نظامی کشور است که همین قاعده را دنبال کرده و اینک تبدیل به قطب در سطح منطقه‌ای و جهانی شده است.

۳) در تجارب کشورهای موفق ذکرشده، همیشه معدودی از کانون‌ها در ابتدا پیشران خروج از انقیاد قواعد جهانی و داخل کشور بوده‌اند. در تجربه دهه اخیر کشور، تعداد واحدهای دانش‌بنیان و تعداد مقالات دارای نویسنده ایرانی افزایش قابل توجهی داشته‌اند. همچنین کشور دارای تجربه موفقیت‌های علمی کانونی و نقطه‌ای مانند حوزه سلول‌های بنیادی است. این کانون‌ها می‌توانند در باند فرصت پیش‌رو امکان جهش برای کشور را فراهم کنند. تجربه کرونا اثبات کرد که می‌توان از برخی استانداردهای عرف‌شده مانند تنبیه زندان برای خاطیان اجتماعی عدول کرد، بدون آنکه مشکلی پیش‌ آید. با تغییر بسیاری از استانداردهای غیربنیادی عرف‌شده در کشور‌، می‌توان امکان جهش ایران در عرصه‌های علمی و تکنولوژیک جهان را فراهم کرد. برای تبدیل‌کردن این حوزه‌های کانونی به قطب در سطح جهانی، به زیرساخت‌های نرم و سخت زندگی و پژوهش نیازمندیم. شاید یک راه میان‌بر ایجاد مناطق آزاد علمی بدون هزینه‌های هنگفت، با استانداردهای غیرسلیقه‌ای، با مدیریت غیردولتی، با جذب دانشمندان و پژوهشگران سرآمد ایرانی و غیرایرانی و با ایجاد سازوکارهای تعامل با جهان باشد. این می‌تواند مسیری جدید را برای سربرآوردن و جهش باز کند.

منبع: ایلنا

دیجیتال مارکتر بازدید : 30 سه شنبه 13 خرداد 1399 نظرات (0)

امروزه فضای مجازی همان‌طور که در دیگر عرصه‌های اجتماعی به‌شدت تأثیرگذار است در عرصه آموزش  و تدریس خصوصی  هم تأثیرگذار است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام وان سرور، یکی از جنبه‌هایی که در فضای مجازی به‌شدت رو به گسترش است و اکنون حتی دانشگاه‌های معتبر کشور و جهان به آن روی آورده‌اند، کلاس آنلاین آموزشی و وبینار آموزشی است که مورد استقبال مخاطبان در سراسر جهان قرار گرفته است. شما با استفاده از کلاس‌های مجازی در هر نقطه‌ای از جهان می‌توانید به آموزش‌های روز جهان و زبان دلخواه‌تان دسترسی داشته باشید. شرکت‌ها و سازمان‌ها به دنبال راه‌اندازی نرم‌افزار آموزش مجازی هستند تا از این طریق داشته‌های خود را به فضای مجازی ارائه و همچنین نیروهای خودشان را به‌روز کنند.

 

معرفی کلاس‌های آنلاین

کلاس آنلاین یک محیط آموزشی و یادگیری است که به شرکت‌کنندگان در آن، آموزش از راه دور ارائه می‌شود و آن‌ها می‌توانند در یک فضای مجازی با هم ارتباط برقرار کنند و تعامل داشته باشند. تعریف دقیقی درباره کلاس آنلاین وجود ندارد اما بهترین تعریفی که می‌توان درباره آن بیان کرد این است که کلاس آنلاین صرفا یک محیط آنلاین برای کلاس آموزشی است که می‌تواند این کلاس یک یا چنده نفره باشد.

 

انواع کلاس آنلاین

 

افراد شرکت‌کننده در کلاس‌های آنلاین معمولاً دانش‌آموزان و مدرسان هستند و از این لحاظ کلاس مجازی به دو دسته کلاس آنلاین بدون نظارت و کلاس آنلاین با نظارت تشکیل می‌شود.

 

کلاس مجازی بدون مدرس (ویدئو محور)

در کلاس آنلاین بدون نظارت مدرس تنها یادگیری دانش‌آموزان را ارزیابی می‌کند و گاهی اوقات اصلاً مدرسی وجود ندارد. این را یک کلاس آنلاین بدون نظارت می‌نامند که در آن دانش‌آموزان با موارد آموزشی آماده‌شده و بدون کمک مدرس به یادگیری می‌پردازند. که اساساً یک دوره آموزشی الکترونیکی خصوصی است که می‌تواند آزمون آنلاین خودکار هم داشته باشد . در این کلاس‌ها کسب و کارهای اینترنتی معمولاً یک پرده‌نگار به دانش‌آموزان ارائه می‌شود تا مطالعه کنند یا یک آموزش ویدئویی تماشا کنند که از این نوع کلاس به‌وفور می‌توانیم در یوتیوب مشاهده کنیم .

 

کلاس آنلاین با حضور مدرس (کلاس زنده)

این نوع کلاس تحت نظارت و رهبری مدرس قرار دارد و به تعریف کلاس سنتی نزدیک‌تر است. در این کلاس‌ها درس به‌صورت آنلاین و در تاریخ خاصی اجرا می‌شود و دانش‌آموزان از طریق ویدیو کنفرانس در کلاس حضور دارند و در این نوع کلاس دانش‌آموز و مدرس می‌توانند در کلاس درس با یکدیگر تعامل داشته باشند.

 

مزایای کلاس‌های آنلاین

۱- دانش‌آموزان در محدوده جغرافیایی که در آن زندگی می‌کنند محدود نمی‌شوند.

۲- تحقیقات نشان داده، یادگیری الکترونیکی ذاتا توجه دانش‌آموز را بیشتر جلب می‌کند و ویژگی تعاملی بودن بیشتری دارد.

۳- افزایش سطح مسئولیت‌پذیری و نظم خودجوش

۴- قدرت انتخاب بیشتر موضوعات درسی در کلاس آنلاین

۵- صرفه‌جویی در هزینه‌هایی مثل رفت‌وآمد به آموزشگاه و تهیه مسکن در شهرهای دیگر برای حضور در کلاس‌های آموزشی

 

به‌طورکلی کلاس‌های آنلاین بدان معنی است که دیگر شما مجبور نیستید به کلاس بروید و این یعنی زمان کمتری را در راه‌ها و اتوبوس و مترو می‌گذرانید و زمان بیشتری را صرف تحصیل می‌کنید. همچنین بدون نگرانی از وضع آب و هوایی و آلودگی شهر به‌راحتی می‌توانید در کلاس‌های خود حاضر شوید.

منبع: ایسنا

دیجیتال مارکتر بازدید : 38 سه شنبه 13 خرداد 1399 نظرات (0)

اگرچه اجرای دورکاری برای کسب و کارهای اینترنتی که امکان دورکاری را دارند، به‌عنوان یکی از روش‌های حضور حداقلی کارمندان در محل کار مطرح می‌شود، اما بدون پروتکل‌ها و پلت‌فرم‌های مناسب ارتباطی و بدون تعریف فرآیندهایی که برای دورکاری طراحی شده‌اند، به نتیجه مطلوب نمی‌رسد.

 

به گزارش ایسنا، کارکنان در دورکاری، می‌توانند وظایفی که به آن‌ها محول ‌شده را بدون حضور فیزیکی در محل کار و سازمان خود و با رعایت ضوابط انجام دهند. البته این امکان برای تمامی مشاغل وجود ندارد ولی در شرایطی که در تراکم جمعیت احتمال شیوع ویروس کرونا بیش‌تر است، همین‌که برای دوره‌ای کوتاه هم کارمندان بتوانند به‌صورت حداقلی در محل کار خود حاضر شده و تراکم جمعیت را کاهش دهند، می‌تواند در ممانعت از گسترش کرونا موثر باشد.

 

به همین دلیل در این مدت در بسیاری از شرکت‌های اینترنتی یا اپراتورها اعلام شده که وظایف کارمندان خود را به‌صورت دورکاری به آن‌ها محول کردند. هرچند شرکت‌های فناوری در راه تبدیل شدن فرایند کاری‌شان به یک فرایند دورکاری دستشان بازتر است و می‌توانند با استفاده از زیرساخت‌هایی که دارند و استفاده از ماهیت فناوری، راحت‌تر به این کار اقدام کنند، اما شرکت‌ها و ادارات سنتی برای مقابله با این چالش‌ کار سخت‌تری دارند. البته که در همین شرکت‌ها هم مشکلاتی برای فراهم کردن امکان دورکاری برای کارکنان وجود دارد، چراکه فرهنگ دورکاری چندان در کشور جا نیفتاده است.

 

در این راستا پوریا آسترکی - کارشناس کاربرد شبکه‌های اجتماعی- در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: جدای از اینکه دور کاری خوب یا بد است، برای سازمان یا فروشگاه اینترنتی کتاب  یا تیم شما مفید است یا بهره‌وری را کاهش می‌دهد، باید به این نکته دقت کرد که اگر تصمیم به اجرای دورکاری دارید، این فرآیند تنها با یک پیاده‌سازی بهینه موفقیت‌آمیز خواهد بود. بدون پروتکل‌ها، شیوه‌نامه‌ها، استانداردسازی‌ها و پلت‌فرم‌های مناسب ارتباطی و بدون تعریف فرایندهایی که برای دورکاری طراحی شده‌اند، هر پروژه‌ای هرچند آسان و کوچک، شکست می‌خورد یا به نتایج مطلوب نمی‌رسد.

 

وی با اشاره به نکاتی که لازم است در پیاده‌سازی دورکاری مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: ابتدا باید پروتکل و شیوه‌نامه‌های درست و متناسبی برای ارتباطات تیم و اشتراک‌گذاری محتوا و داده‌های دیجیتال تعریف کنید. تقسیم وظایف و تعریف و اعطای وظایف را برای دورکاری از نو بررسی و بازتعریف کنید. شیوه کار حضوری با دورکاری متفاوت است و لازم است در شرح وظایف مستمر یا مقطعی اعضای تیم بازنگری شود و کارها برای دورکاری برنامه‌ریزی و تقسیم شوند.

 

آسترکی با بیان اینکه برای یک دورکاری موفق باید پلت‌فرم جامع ارتباطی بسازید، افزود: ما برای مدیریت هر تیم و پروژه‌ای به ابزارهای مختلفی نظیر ارتباطات، تقسیم وظایف، اشتراک‌گذاری فایل، مدیریت مشتری یا مخاطب و ارباب رجوع، تقویم، برگزاری جلسات آنلاین، وبینار  و ارزیابی عملکرد نیاز داریم. دو مقوله استانداردسازی و یک‌پارچه‌سازی در این زمینه اهمیت زیادی دارند. یک‌پارچه‌سازی تمام این ابزارها با گرفتن مشورت از کارشناسان خبره هرچند امکان‌پذیر است اما گاهی مقرون به‌صرفه نیست.

 

این کارشناس در پایان خاطرنشان کرد: در جایی که یک‌پارچه‌سازی جامع، پس از مطالعه دقیق نیازها امکان‌پذیر نیست یا پرهزینه است، استانداردسازی باید با نظم آهنین بررسی، معرفی و اعمال شود و در نهایت سنجش عملکرد برای تیم‌های دورکار باید متناسب با شرایط دورکاری تعریف شود و با روش‌های سنتی کنترل و سنجش نمی‌توان به نتیجه مطلوب رسید.

منبع: ایسنا

دیجیتال مارکتر بازدید : 36 شنبه 03 خرداد 1399 نظرات (0)

اصطلاح مدل کسب و کار (Business Model) در ادبیات مدیریت یک اصطلاح نسبتاً جدید محسوب می‌شود. به عنوان یک مقایسه‌ی ساده، به این نکته توجه کنید که بحث طرح کسب و کار (Business Plan) دقیقاً با همین نام، در حدود دو قرن قدمت دارد. در حالی که قدمت اصطلاح مدل کسب و کار به زحمت به دو دهه می‌رسد. ما در درس جداگانه‌ای به طرح کسب و کار پرداخته‌ایم و قصد نداریم آن توضیحات را تکرار کنیم. اما اگر در حد چند جمله به بحث طرح کسب و کارهای آنلاین اشاره کنیم، جایگاه و نقش و تعریف مدل کسب و کار را بهتر درک خواهید کرد. تفاوت طرح کسب و کار و مدل کسب و کار آنچه ما امروز به عنوان طرح تجاری (یا طرح کسب و کار یا بیزینس پلن) می‌شناسیم، پس از انقلاب صنعتی و در اثر تقاضا (در واقع: فشارِ) بانک‌ها به وجود آمد. بانک‌ها به عنوان نهادهایی که می‌توانستند سرمایه‌ی مورد نیاز کسب و کارها و صنایع را (در قالب وام یا مشارکت) در اختیار آن‌ها قرار دهند، انتظار داشتند مدیران یا مالکان کسب و کارها، اسناد و گزارش‌ها و مستنداتی ارائه دهند که اثبات کند فعالیت آن‌ها سودآور است و بازگشت سرمایه‌ی مناسب خواهد داشت. این اسناد، ابتدا در حد برآورد جریان مالی و نیازهای مواد اولیه و حقوق مورد نیاز برای کارگران بود، اما به تدریج کامل‌تر شد و به شکل طرح تجاری یا طرح کسب و کار یا Business Plan که امروز می‌شناسیم، درآمد. بخش عمده‌ای از آنچه ما در قرن نوزدهم و بیستم به عنوان صنعت مشاهده می‌کنیم، به تولید کالا مربوط است. حتی عرضه‌ی خدمات هم شکلی بسیار مکانیکی داشت: طبیعتاً طرح تجاری هم، معمولاً به شکلی کاملاً مکانیکی و با چارچوبی نسبتاً سنتی تنظیم می‌شد و سرمایه‌گذار، چه به عنوان فرد و چه به عنوان یک نهاد رسمی مثل بانک، بر اساس سوالات پایین و سوالات مشابه دیگر، در مورد مشارکت کردن یا مشارکت نکردن و نیز چارچوب مشارکت تصمیم می‌گرفت: چقدر سرمایه گذاری لازم است؟   تزریق سرمایه باید در چه مقاطعی انجام شود؟   چه نوع زمین یا کارگاه یا کارخانه‌ای لازم است؟   به چند نفر نیروی انسانی با چه تخصص‌هایی نیاز داریم؟   قیمت تمام شده چقدر خواهد بود؟   حاشیه‌ی سود چگونه است؟   در نهایت، بازگشت سرمایه به چه شکلی خواهد بود؟ منبع: متمم

دیجیتال مارکتر بازدید : 33 پنجشنبه 01 خرداد 1399 نظرات (0)

داشتن ایده پولساز کسب و کارهای آنلاین علی الخصوص اگر بکر باشند می‌تواند نقطه شروع خوبی برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق باشد. در این نوشتار با ۳۴ ایده پولساز کسب و کار اینترنتی آشنا خواهید شد.

آغاز کسب و کار اینترنتی در مقایسه با سرمایه گذاری در شرکتی که وجود فیزیکی یا دفتری در مرکز شهر دارد از ریسک بسیار کم‌تری برخوردار است. از آن‌جایی‌که کسب و کارتان مبنایی اینترنتی دارد، شما می‌توانید به مشتریان بالقوه‌ی بیشتری دست پیدا کنید و به‌صورت مجازی از هر کجا که بخواهید فعالیت کنید. با برخی مهارت‌های ارتباطی و چندین وب‌سایت اصلی همراه با کمی دانش حفظ و نگهداری، تقریبا همه‌ی ما می‌توانیم یک کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنیم و آن را به پیش ببریم و تنها در چند روز آن‌را راه بیاندازیم. آیا فکر می‌کنید آماده‌اید کارآفرین اینترنتی بزرگ بعدی باشید؟

در این جا تعدادی ایده پولساز کسب و کار اینترنتی عالی ارائه شده است تا شما را به تفکر در مسیری درست راهنمایی کند. در حالی‌که برخی از این سرمایه‌گذاری‌های مشاع می‌توانند درآمد جانبی خوبی را به همراه داشته باشند، ‌برخی از ایده‌های فهرست چندین ایده پولساز کسب و کار اینترنتی می‌توانند نهایتا ثروت کوچکی برای‌تان ایجاد کنند.

این شما و این هم ۳۴ ایده پولساز کسب و کار اینترنتی که همین امروز می‌توانید شروع کنید!!!
۱. واسطه اینترنتی بودن می تواند یک ایده پولساز کسب و کار اینترنتی باشد

یکی از روش‌های حیاتی برای کسب درآمد اینترنتی این است که واسطه شوید. یک واسطه لزوما کسی‌است که به‌ازای فروش محصولات برای یک شرکت دیگر، حق‌العمل (کمیسیون)‌ دریافت می‌کند، چه در سایت خودشان آن محصول را به فروش برسانند یا این کار را از طریق کانال‌های دیگری مانند سایت ebay‌ انجام دهند. بهترین بخش این است که نیازی نیست خودتان محصولی تولید کنید، فقط محصولات دیگران را بفروشید.

به‌عنوان مثال، واسطه‌های آمازون می‌توانند پول هنگفتی از حق‌العمل به‌دست بیاورند اگر روی آن کار کنند. به‌راحتی به عنوان یک شعبه‌ی فروش محصولات شرکت ثبت‌نام کنید و از لینک ارجاع مخصوص‌تان استفاده کنید، و می‌توانید برای هر محصول فروخته‌شده بدون این که قدم از قدم بردارید حق‌العمل بگیرید. هم‌چنین، شبکه‌های رابطه‌ای مانند shareasale یا کلیک بانک طیف گسترده‌ای از محصولات را برای ارائه دارند. برخی از این موضوعات رقابتی مانند سلامت و شرط‌بندی می‌تواند آدم‌ها را میلیونر کند. یک واسطه‌ی اینترنتی بودن، می‌تواند روش عالی برای خلق یک درآمد جانبی برای شما و خانواده‌تان باشد.

۲. برند خودتان را بفروشید

برندسازی یکی از ایده های کسب و کار اینترنتی است که به راحتی جواب می دهد. اگر استعداد خلق تصاویر منحصر به‌فرد دارید، نیازی نیست به خاطر ابتکارات‌تان جنجال به پا کنید. اگر می‌توان به سادگی حاصل دست‌تان را بر یک محصول چاپ کرد، پس می‌توانید پول‌سازی کنید. طرح‌های‌تان را در طیف گسترده‌ای از وب‌سایت‌ها مانند کافه‌پرس بارگزاری کنید. اگر کسی از آنها خوش‌اش بیاید، ‌آن شرکت آنها را چاپ می‌کند و محصول را تحویل می‌دهد. می‌توانید طرح‌های منحصر به‌فردی برای تقویم‌ها، کتاب‌ها، تی‌شرت‌ها، کیف‌ها، کلاه‌ها، کارت‌های خوش‌آمدگویی، یا پوسترهایی خلق کنید و برای فروش هر کدام از آنها حق‌العمل دریافت کنید. برخی از این سایت‌ها عبارت هستند از Zazzle، Teespring و Lulu.

مطالب مرتبط: ۱۱ اصل حیاتی که صاحبان کسب و کارهای کوچک باید بدانند

۳. ساخت برنامه‌های کاربردی

از آن‌جایی‌که تلفن‌های هوشمند همه‌جا هستند، تقاضا برای برنامه‌های کاربردی جدی و خلاقانه بیش از پیش به محبوبیت رسیده‌‌است. بین بازار آندروید گوگل و بازار آی‌فون اپل، آدم‌ها هر روزه از ابزارهای بی‌شماری استفاده می‌کنند. و، بیشتر آنها چپ و راست در حال فروش هستند. زمان گذاشتن برای ایجاد و فروش یک برنامه‌ی تلفن هوشمند ممکن است ارزش زمان‌تان را داشته باشد زیرا روشی بسیار پرمنفعت برای پول‌سازی اینترنتی است. بهایِ ساخت واقعیِ برنامه‌های کاربردی تقریبا ناچیز است و هیچ‌گونه بهای ارسال یا انبار ندارد، این امر حاشیه‌ی سود کلی‌تان را گسترش می‌دهد. برنامه‌های کاربردی که به‌خوبی کار می‌کنند می‌توانند ماهانه برای خالقان‌شان، هزاران دلار عایدی تبلیغاتی داشته باشند، این امر آنها را به یکی دیگر از راهکارهای درآمد جانبی عالی تبدیل می‌کند.

منبع: مجله کسب و کار بازده

دیجیتال مارکتر بازدید : 53 پنجشنبه 01 خرداد 1399 نظرات (0)

1- اولین شغل اینترنتی ساخت فروشگاه اینترنتی :

اولین ایده شغل اینترنتی برای شما دوستان عزیز داشتن یک فروشگاه اینترنتی، مانند فروشگاه اینترنتی کتاب میباشد که در کشور ما خیلی مرسوم شده است همان گونه که میبینیم با پیشرفت علم بیشتر کسب و کار ها به سمت اینترنت کشیده شده اند .

باز هم بگم که برای داشتن یک فروشگاه اینترنتی اصلا نیاز به علم برنامه نویسی نیست  شما خیلی راحت میتوانید با چند قدم ساده میتوانید فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید و خیلی سریع به درامد اینترنتی بسیار بالایی برسید .

در فروشگاه اینترنتی خود شما میتوانید محصولاتی که تولید میکنید و یا محصولاتی را که دارید ارائه بدهید که این محصولات میتوانند به صورت فیزیکی و یا دانلودی باشند که محصولات فیزیکی مثل یک طرح دستی , تابلو نقاشی , عطر ,  لوازم جانبی گوشی، دانلود کتاب الکترونیک و…  و محصولات دانلودی میتواند تخصص شما باشد که شما ان تخصص را در قالب فایل دانلودی ارائه میدهید و برای فروش قرار میدهید .

2- دومین شغل اینترنتی وبلاگ نویسی تخصصی :

یکی دیگر از مشاغل اینترنتی با هزینه ی کم وبلاگ نویسی تخصصی میباشد . اگر به نوشتن خیلی علاقه دارید این شغل میتواند گزینه ی خوبی برای شما باشد .شما با نوشتن موضوعات خاص و با ایجاد یک وبلاگ برای خودتان میتوانید به درامد بالایی برسید .

طراحی یک وبلاگ نیاز به دانش خاصی ندارد و شما میتوانید خیلی راحت و ساده یک وبلاگ خیلی حرفه ای برای خود ایجاد کنید . اگر زمان تایپ کردن دارید میتوانید با تایپ کردن به درامد بسیار بالایی در ماه برسید.

3- سومین شغل اینترنتی طراحی قالب و افزونه وردپرس :

یکی دیگر از شغل اینترنتی پر درامد برای برنامه نویسان وب طراحی قالب و پلاگین برای سایت های وردپرسی میباشد . اگر شما با زبان های برنامه نویسی وب اشنا هستید خیلی راحت میتوانید به درامد بسیار بالایی از طریق طراحی قالب و افزونه وردپرس برسید . میتوان گفت این شغل اینترنتی میتواند به عنوان سرمایه باشد .
شما هر قالبی را که طراحی میکنید میتوانید در مارکت های ایرانی و خارجی ان را قرار بدهید و بفروشید البته شما از این طریق میتوانید درامد دلاری هم کسب کنید . شما با طراحی چند قالب و افزونه وردپرس حرفه ای  و انتشار ان در بازار اینترنتی ایران و جهان مثل تم فارست و… خیلی راحت به درامد بسیار بالایی خواهید رسید .

4- چهارمین شغل اینترنتی سئو و بهینه سازی وبسایت :

یکی دیگر از مشاغل اینترنتی پر درامد سئو و بهینه سازی وبسایت ها میباشد . شما اگر با مطالعه کتاب سئو به یک متخصص سئو تبدیل شوید خیلی راحت میتوانید پروژه های سئو انجام بدهید که درامد بسیار بالایی دارد . این را بدانید که برای سئو و بهینه سازی سایت اصلا نیاز به علم کد نویسی و زبان برنامه نویسی خاصی نیست .

علم سئو مانند علم برنامه نویسی نیست  با یاد گیری سئو میتوانید اینده ی خود را تضمین کنید ولی برای یاد گیری این شغل اینترنتی باید زمان بگذارید تا خیلی زود به یک متخصص سئو حرفه ای تبدیل شوید . سئو علمی است که از طریق تجربه بدست می اید و شما باید ان را تجربه کنید به هر حال سئو نیز میتواند یک شغل اینترنتی  پر درامد باشد .

5- پنجمین شغل اینترنتی تدریس مجازی و برگزاری وبینار :

یکی دیگر از مشاغل اینترنتی پرسود و بسیار پر درامد میتواند از برگذار کردن سمینار ها و کلاس های مجازی مانند وبینارهای حوزه کسب و کار باشد . تقاضا برای مدرسان اینترنتی بسیار زیاد است . اگر شما در زمینه ای تخصص دارید میتوانید به یک معلم مجازی و مدرس اینترنتی تبدیل شوید .

تنها چیزی که نیاز دارید این است که در زمینه ی کاری و شغلی خود باید حرفه ای باشید مثلا اگر در زمینه کسب و کار اینترنتی  فعالیت میکنید میتوانید با برگذاری یک وبینار مجازی به درامد میلیونی بسیار زیادی برسید .

تنها نیاز شما ان است علاوه بر اینکه باید در زمینه ایی  تخصص داشته باشید باید یک وبسایت طراحی کنید تا بتوانید مخاطبان هدف خود را پیدا کنید و برای انها سمینار و کلاس  برگذار کنید.

منبع : آکادمی سبز

دیجیتال مارکتر بازدید : 51 یکشنبه 28 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

کتاب خون نحس، برندۀ جایزۀ کتاب فایننشال‌تایمز و مک‌کینزی است که در لیست پرفروش ترین کتاب نیویورک‌تایمز و در فهرست بهترین کتاب های سال 2018 در واشنگتن پست، تایم، فورچون و بلومبرگ قرار دارد؛ 
جان کریرو، نویسندۀ کتاب دو بار برندۀ جایزۀ پولیتزر شده و برای این کتاب هم سه جایزه دریافت کرده است.

خون نحس داستان پرشور یکی از بزرگترین کلاهبرداری‌های تاریخ سیلیکون ولی را روایت می‌کند که بیانگر دروغ‌ها، وعده‌ها و پنهان‌کاری‌های این استارتاپ است.

در سال ۲۰۱۴ الیزابت هولمز بنیانگذار و مدیرعامل ترانوس به عنوان استیو جابزِ جدید مورد توجه قرار گرفت. او استارتاپی را در صنعت پزشکی راه‌اندازی کرد و قصد داشت انقلاب بزرگی ایجاد کند.
 اما یک مشکل وجود داشت. تکنولوژی کار نکرد!

‌خون نحس، داستان واقعی تبدیل شدن یک آرمان زیبا به یک دروغ بزرگ است. داستان این که چگونه ارزش‌آفرینی جایش را به اعتبار شخصی یک نفر می‌دهد. جان کریرو، خبرنگار وال‌استریت ژورنال که گزارش‌هایش یکی از اصلی‌ترین دلایل سقوط ترانوس است در این کتاب از درون ماجرا، چگونگی سقوط ترانوس را به نمایش می‌کشد.

این کتاب می‌تواند درس‌های بسیاری برای فعالان اقتصادی، به ویژه زیست‌بوم استارت‌آپی داشته باشد. به مدیران، نقش پررنگ انتخاب‌ها را نمایش می‌دهد و به سرمایه‌گذاران اهمیت وجود هیئت مدیره متخصص را گوشزد می‌کند و در تمام این مسیر، با یک داستان هیجان‌انگیز، نقش اخلاق را پررنگ می‌کند.

نشر برآیند در راستای رسالت خود برای ترویج دانش، به‌ویژه در زمینۀ کسب‌وکار، و با توجه به کاربردی بودن کتاب اقدام به چاپ آن با دریافت حق کپی رایت از ناشر اصلی کرده است.

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 19
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 30
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 36
  • بازدید ماه : 119
  • بازدید سال : 833
  • بازدید کلی : 2,120